KLINFO klub

Pitaj pedijatra

Vrhunska dječja Poliklinika Helena okuplja oko sebe specijaliste pedijatre iz različitih subspecijalističkih područja. Na vaša pitanja odgovaraju IVA PALČIĆ, dr. med, spec. pedijatar i prim. ALEMKA JAKLIN KEKEZ, dr. med, spec. pedijatar. Više o Poliklinici za dječje bolesti Helena potražite na stranicama www.poliklinika-helena.hr.

U svom pitanju pokušajte što preciznije opisati problem, dvojbu ili sumnju i javite nam se bez obzira na dob djeteta i vrstu problema. Možda zajedno uspijemo pomoći i drugim roditeljima koji se susreću sa sličnim problemom. Pitanja možete slati pod pseudonimom ili nadimkom, a Klinfo.hr će štititi identitet vas i vašeg djeteta.

!!! Sukladno Uvjetima korištenja odgovori se trebaju smatrati samo kao prva informacija prije stvarnog posjeta liječniku.

* VAŽNO! Vaša pitanja proslijedit ćemo našim suradnicima, a kad stigne odgovor kroz nekoliko dana, obavijestit ćemo vas o tome putem e-maila.

*Polja označena zvijezdicom su obavezna. Sukladno Uvjetima korištenja, Klinfo.hr će štititi vaše osobne podatke i neće ih dijeliti s trećim osobama.
Pitaj stručnjaka Naša preporuka Prijatelji portala
Jeste li spremni za novi dizajn Klinfo.hr portala?
Daaa. Već bi vam bilo i vrijeme!
Da. Ovo je stvarno šareno.
Pa ne znam. Valjda... :-)
Ne. Meni je i ovako retro skroz ok.
Neee. Neka bude ovakav još sto godina.

Prijatelji portala