KLINFO klub
Odaberi grad
Napomena!
Prikazuju se samo oni gradovi u kojima smo pronašli događanja u narednom periodu
KLINFO.hr

"Štigleci" na Kazališnom trgu u Varaždinu

"Štigleci" na Kazališnom trgu u Varaždinu
Za dob: 3+
Cijena ulaznice: besplatno
Ocjena korisnika (0):

Štigleci će u subotnjoj matineji Ljeta u Varaždinu izvesti veseli program sa puno poznatih dječjih pjesmica, a najviše štiglec-hitova (Koza roza, Mujcek cifrasti i dr.). Ovom prigodom će na Kazališnom trgu nastupati zbor, solo pjevači kao i klaviristi iz klaviraonice Štigleca.

Ulaz slobodan.

Dječji zbor Varaždinski štigleci započeo je s radom 1996.godine. Zbor djeluje pod vodstvom Rajke i Narcisa Grabar i okuplja djecu i mlade od 3 do 20 godina, a od svoga početka do danas ostao je jedini zbor u gradu Varaždinu koji njeguje popularnu dječju pjesmu. Program rada Štigleca prilagođen je uzrastu djece, a zbor trenutno djeluje u tri grupe: mala grupa od 3 do 7, starija grupa od 8 do 12 godina i teen-grupa (od 13 do 20 godina).

Štigleci su sudjelovali u mnogim televizijskim i radijskim emisijama (npr. u Hrtić-Hitiću, zatim u TV emisiji Skočidan, TV emisiji Zvučnjak, Dorica i sl.) Do sada su izdali CD-e ''Abeceda'' i ''Koza Roza'', DVD ''Maca prede'', promo CD teen grupe ''Možeš kad vjeruješ'', kao i CD ''Za najmlađe''. U njihovom programu rada ima puno snimanja u tonskim i TV studijima što je uvijek zanimljivo iskustvo za djecu. U sklopu udruge ''Štigleci'', osim dječjeg zbora i Teen grupe djeluje Klaviraonica pod mentorstvom Narcisa Grabara, te solo-pjevaonica (vokalni pedagog:Rajka Grabar).


Pitaj stručnjaka Naša preporuka Prijatelji portala
Jeste li spremni za novi dizajn Klinfo.hr portala?
Daaa. Već bi vam bilo i vrijeme!
Da. Ovo je stvarno šareno.
Pa ne znam. Valjda... :-)
Ne. Meni je i ovako retro skroz ok.
Neee. Neka bude ovakav još sto godina.

Prijatelji portala