“Štigleci” na Kazališnom trgu u Varaždinu

51cbfa77e09af

Vidimo se i na Facebooku?

Datum

-

Vrijeme

-

Cijena

-

Za dob

3+

Mjesto

-

Štigleci će u subotnjoj matineji Ljeta u Varaždinu izvesti veseli program sa puno poznatih dječjih pjesmica, a najviše štiglec-hitova (Koza roza, Mujcek cifrasti i dr.). Ovom prigodom će na Kazališnom trgu nastupati zbor, solo pjevači kao i klaviristi iz klaviraonice Štigleca.

Ulaz slobodan.

Dječji zbor Varaždinski štigleci započeo je s radom 1996.godine. Zbor djeluje pod vodstvom Rajke i Narcisa Grabar i okuplja djecu i mlade od 3 do 20 godina, a od svoga početka do danas ostao je jedini zbor u gradu Varaždinu koji njeguje popularnu dječju pjesmu. Program rada Štigleca prilagođen je uzrastu djece, a zbor trenutno djeluje u tri grupe: mala grupa od 3 do 7, starija grupa od 8 do 12 godina i teen-grupa (od 13 do 20 godina).

Štigleci su sudjelovali u mnogim televizijskim i radijskim emisijama (npr. u Hrtić-Hitiću, zatim u TV emisiji Skočidan, TV emisiji Zvučnjak, Dorica i sl.) Do sada su izdali CD-e ”Abeceda” i ”Koza Roza”, DVD ”Maca prede”, promo CD teen grupe ”Možeš kad vjeruješ”, kao i CD ”Za najmlađe”. U njihovom programu rada ima puno snimanja u tonskim i TV studijima što je uvijek zanimljivo iskustvo za djecu. U sklopu udruge ”Štigleci”, osim dječjeg zbora i Teen grupe djeluje Klaviraonica pod mentorstvom Narcisa Grabara, te solo-pjevaonica (vokalni pedagog:Rajka Grabar).

Primajte zanimljivosti s Klinfo.hr portala na svoj email upisom na newsletter listu.

Preporuči događanje