Dobitnici 3×2 ulaznice za predstavu Grga Čvarak u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku!

512b3da0d592d

Vidimo se i na Facebooku?

Dječje kazalište Branka Mihaljevića u Osijeku donosi novu zanimljivu predstavu za mališane Grga Čvarak! Nestaško Grga Čvarak izvodi svoje huncutarije za vas i ove subote 2. ožujka u 18.00 sati. Otkrijte zašto je naš Grgica zloćko i zašto stalno stvara nepodopštine, zašto je ukrao susjedove mačke i zašto ih je naučio pjevati.

Tko je ta Mila mala koja mu je glavom zavrtjela i natjerala ga da čak i rode iz gnijezda ukrade. Dođite i provjerite kako su ga pokušali izliječiti doktori, svećenici, mama i susjedi! A sve samo zato što se zaljubio! Naš mali nestaško pokušat će sve ne bi li osvojio srce Mile male, a neće ga spriječiti ni cijelo selo, ni brižna majka, ni strah od kazne! Izdržat će sve za ljubav Mile male.

U veseloj predstavi na loncima sviraju, glume i pjevaju: Edi Ćelić kao Grgica, Areta Ćurković kao brižna mamica, Lidija Kraljić kao Mila mala, Aleksandra Colnarić kao njezina mama, baba i djed su Zvjezdana Bučanin i Ivica Lučić, Ženu glumi Inga Šarić, svećenika i doktora također Ivica Lučić, dok su časne sestre i medicinske sestre Inga Šarić, Zvjezdana Bučanin i Aleksandra Colnarić. Pitate se tko sve radi naopačke, tko iz praćke gađa mačke, tko preskače preko zida, tko lastina gnijezda skida, tko kokoši za rep vuče, tko se s djecom stalno tuče, spreman da u svađi plane ko ugarak? Odgovor će uvijek biti Grga Čvarak! Poznata je to pjesma Ratka Zvrka prema kojoj je tekst za ovu veselu i nestašnu predstavu napisala i režirala Tamara Kučinović, a lutke, kostime i scenu oblikovala je gošća iz Rusije Marina Zavyalova.

Predstava je najmijenjena djeci starijoj od 3 godine. 

Premijera predstave je izvedena 5. veljače 2013. godine.


Kako do ulaznica za predstavu? 

Ulaznice Vam daruje Kazalište Branka Mihaljevića u Osijeku i to za subotu, 2. ožujka 2013. godine, 3×2 ulaznice za predstavu u 18.00 sati

Više o predstavi saznajte na: http://www.djecje-kazaliste.hr/program/premijere/grga-cvarak/

Dovoljno je bilo prijaviti se putem našeg obrasca.


Dobitnici 3×2 ulaznice za predstavu “Grga Čvarak” u subotu 2.ožujka 2013. godine u 18.00 sati su: Ines Cerovac, Josipa Major i Danijela Jarčević.

Čestitamo sretnim dobitnicama!

Tagovi: , ,

Primajte zanimljivosti s Klinfo.hr portala na svoj email upisom na newsletter listu.