Dobitnici 2×2 ulaznice za subotnju predstavu JaTiOnoMi.. u Maloj sceni!

512c9ca14f591

Vidimo se i na Facebooku?

Nova odlična predstava Male scene, JaTiOnoMi.. praizvedena je 21. veljače, a već je pobrala odlične kritike gledatelja i kritičara! Predstava JaTiOnoMi… dotiče se tabuizirane teme posvajanja i prihvaćanja nove obitelji koja, iako u Hrvatskoj opterećena zakonskim preprekama, u predstavi preispituje gotovu situaciju kada Ja i Ti prihvaćajući Ono postajemo Mi.

U suradnji s glumačkim ateljeom ActLab postavljena je predstava o temi koja je u društvu još uvijek nedovoljno razjašnjena, kako u zakonskim okvirima tako i u emocionalnim preprekama na koje svi uključeni u proces posvajanja nailaze.

Predstava je svoj fokus stavila upravo na ono što slijedi iza gomile papira, testiranja, provjera i čekanja. Dolazak „tuđeg“ djeteta „tuđim“ roditeljima i proces stvaranja prave obitelji.

Iz predstave se iščitava želja autora da potaknu na razmišljanje o posvajanju kao sasvim normalnom obliku stvaranja obitelji, ali i upozore na razlike odgoja vlastatog djeteta i djeteta koje iza sebe ima tužnu priču i osjećaj duboke praznine koji ga nastavlja pratiti bez obzira na novu, sretniju sredinu.

U predstavi je naglasak stavljen na skretanje djetetovih misli na njegovu vlastitu životnu priču, bez uljepšavanja, bez izmišljanja, ali uz pomoć simboličkih epizoda koje njegovoj nesreći mogu dati smisao i pomoći mu da je prihvati kao takvu.

Scenografija je vrlo zanimljiva i multifunkcionalna, stopljena s likovima što podcrtava osjećaj zajedništva, pripadanja i sličnosti.

Redateljica: Jelena Vukmirica Makovičić
Pomoćnica redateljice, pomoćnica dramaturgije i skladateljica: Ivana Đula
Scenografkinje: Nina Bačun i Roberta Bratović
Kostimografkinja: Hana Letica
Oblikovateljica svjetla: Željka Fabijanić Šaravanja
Fotografkinja: Ana Šesto
Likovno oblikovanje: Ivica Šimić
Producentica: Vitomira Lončar

Predstava je namijenjena djeci starijoj od 4 godine.

Premijerno je izvedena 21. veljače 2013. godine.

Kako do ulaznica za predstavu?

Ulaznice Vam daruje Kazalište Mala scena  i to za subotu, 2. ožujka 2013. godine, 2x2 ulaznice za predstavu u 18.30 sati

Više o predstavi saznajte na: http://www.mala-scena.hr/home/predstave/jationomi.aspx

Dovoljno je bilo prijaviti se putem našeg obrasca.


Dobitnici 2×2 ulaznice za predstavu 2.ožujka u 18.30 sati su: Anja Beić Oroz i Jelena Domaćinović Barović.

Čestitamo sretnim dobitnicama! 

Tagovi: ,

Primajte zanimljivosti s Klinfo.hr portala na svoj email upisom na newsletter listu.