Čokoladne Lego kockice za igru i klopu

Čokoladne Lego kockice za igru i klopu Obično Lego kockice nisu jestive jer su rađene od plastike. No, japanski umjetnik i dizajner Akihiro Mizuuchi je odlučio riješiti taj problem te je stvorio jestive čokoladne Lego kockice.

Pročitaj

Jeste li znali

Što čitati tijekom ljeta?

Što čitati tijekom ljeta? Ovog ljeta puno ćete se igrati, ali bilo bi dobro da se prije početka nove školske godine malo i odmorite. U hladovini, na plaži ili na balkonu, tijekom ljeta pročitajte zanimljive romane za djecu i mlade koje možete posuditi u najbližoj knjižnici.

Pročitaj

Čudesni svijet

Vratio nam se morski čovik

Vratio nam se morski čovik Sredozemna medvjedica jedna je najugroženijih vrsta sisavaca na svijetu. Ovaj najrjeđi perajar na svijetu spada u porodicu pravih tuljana. Rasprostranjena je djelomično na Antlantiku, oko Madeire i Kanarskih otoka, a najviše uz obale i otoke Sredozemlja.

Pročitaj

Sportski kutak

Super Sandra

Super Sandra Sandra Perković je hrvatska atletičarka, hrvatska rekorderka u bacanju diska i bivša rekorderka u bacanju kugle. Rođena je 21.lipnja 1990. godine u Zagrebu i već je olimpijska, svjetska i trostruka europska prvakinja u bacanju diska.

Pročitaj
KLINFO klub - top 5
1.) Igranjeee!
2.) Sandra Perković
3.) Sladoled
4.) Igrice na kompu
5.) Povratak u Oz
KLINFO klub - Ispeci pa reci

Volim ljeto zato što...

Napiši nešto i ti
KLINFO klub - video tjedna