Što čitati tijekom ljeta?

Što čitati tijekom ljeta? Ovog ljeta puno ćete se igrati, ali bilo bi dobro da se prije početka nove školske godine malo i odmorite. U hladovini, na plaži ili na balkonu, tijekom ljeta pročitajte zanimljive romane za djecu i mlade koje možete posuditi u najbližoj knjižnici.

Pročitaj

Jeste li znali

Od ovog selfija će vam se zavrtiti u glavi!

Od ovog selfija će vam se zavrtiti u glavi! Slikanje selfija u ekstremnim uvjetima postao je najnoviji trend, pogotovo ako su ti uvjeti vrtoglave visine. Vlasnik putničke agencije Lee Thompson zadnji je nizu osoba koje su objavile ekstremni selfie.

Pročitaj

Čudesni svijet

Čovjekov najbolji prijatelj je... gepard

Čovjekov najbolji prijatelj je... gepard Iz dalekog Zimbabvea dolazi nam još jedna divna priča o velikom prijateljstvu čovjeka i životinje. Ovaj put radi se o divljoj mački gepardu imena Sylvester koja je kao beba ostala bez mame.

Pročitaj

Sportski kutak

10 najboljih nogometaša svih vremena

10 najboljih nogometaša svih vremena Nogomet je jedan od najpopularnijih sportova svih vremena i omiljena igra diljem svijeta. Mnogi od vas zasigurno sanjaju o velikoj nogometnoj karijeri i žele biti poput svojih idola koje gledaju na utakmicama ili na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Pročitaj
KLINFO klub - top 5
1.) Igranjeee!
2.) Svjetsko nogometno prvenstvo
3.) Lubenice
4.) Kupanje
5.) Mario Mandžukić
KLINFO klub - Ispeci pa reci

Volim ljeto zato što...

Napiši nešto i ti
KLINFO klub - video tjedna