100 godina od prve hrvatske automobilistice

100 godina od prve hrvatske automobilistice Hrvatski autoklub izvjestio je kako se 7. travnja 2014. navršilo 100 godina otkako je prva žena u našoj zemlji položila vozački ispit. Dana 7. travnja 1914., kako je izvijestio Hrvatski automobilni list br. 4..

Pročitaj

Jeste li znali

Iskopali blago vrijedno 10 milijuna dolara!

Iskopali blago vrijedno 10 milijuna dolara! San o pronalasku zakopanog blaga postao je stvarnost za jedan par iz Kalifornije. Oni su pronašli nekoliko zakopanih limenki punih zlatnih novčića što je do sada najveća takva količina pronađena u SAD-u. Pronađeno je 1411 zlatnih novčića..

Pročitaj

Čudesni svijet

Napokon otkriven razlog postojanja zebrinih pruga!

Napokon otkriven razlog postojanja zebrinih pruga! Zebrine pruge su evoluirale kako bi pomogle životinji u obrani s napornim insektima, pokazali su rezultati provedene dosad najopsežnije studije.

Pročitaj

Sportski kutak

Tradicionalna utrka psećim saonicama na Aljasci

Tradicionalna utrka psećim saonicama na Aljasci U nedjelju, 2. ožujka, 69 je sudionika i svaki od njih s 12 - 16 pasa krenulo u utrku psećim saonicama iz mjesta Willow na Aljasci. Utrka je tradicionalna i duga oko 1600 kilometara te prolazi opasnim, ledenim i hladnim Aljaškim teritorijem.

Pročitaj
KLINFO klub - top 5
1.) Proljetne šetnje
2.) Čitanje omiljene knjige
3.) Muppeti u bijegu
4.) Idem na trening
5.) Justin Biebers Believe
KLINFO klub - Ispeci pa reci

U proljeće najviše volim..?

Napiši nešto i ti
KLINFO klub - video tjedna