Četkica koja će znati sve o vašim zubima!

Četkica koja će znati sve o vašim zubima!

I četkice za zube ulaze u 21. stoljeće! Kompanija Kolibree predstavila je pametnu četkicu za zube koja osim četkanja, putem aplikacije pokazuje i koliko kvalitetno je napravljena briga o zubima.

Četkica koja se poput kompanije naziva Kolibree, putem mobilne aplikacije sinkronizirna je s iPhoneom preko Bluetootha. Nakon spajanja na ekranu imate mogućnost vidjeti navike četkanja zubi u grafikonima aplikacije. Senzori također mjere i koliko dugo su zubi bili četkani i jeste li četkali dovoljno i doprli do teško dohvatljivih područja zuba. Osim toga, za uredno četkanje biti ćete i nagrađeni bedževima.

Bit Kollibree četkice je utjecaj na navike i redovno i pažljivo četkanje i sprječavanje čestih problema s karijesom i ostalim učestalim zubnim problemima.

Prije postojanja ove aplikacije nije postojalo ništa slično u svijetu četkica za zube putem čega bi se mogla istovremeno pratiti redovitost i učinkovitost u pranju zubiju, ali i četkati zubi. Aplikacija također potiče na poboljšavanje kvaliteta četkanja zubiju.

Kolibree četkica u prodaju kreće u ljetu 2014. godine, a predviđeno je da će se cijena kretati između 99 i 200 dolara.KLINFO klub - top 5
1.) Bicikliranje
2.) Nina Kraljić - The Voice
3.) Grupa Vatra
4.) Prozirna Lili - knjiga
5.) www.dobreigre.com
KLINFO klub - Ispeci pa reci
KLINFO klub - video tjedna