Na Sleme, na Sleme, na Sleme!

Na Sleme, na Sleme, na Sleme!

Natjecanje najboljih svjetskih slalomašica u dnevnoj utrci održat će se u subotu, 4. siječnja 2014., s početkom prve vožnje u 10.00, a druge u 13.00 sati.

Atraktivan noćni slalom za muškarce na rasporedu je u ponedjeljak, 6. siječnja s početkom prve vožnje u 14.45, a druge u 18.10 sati. Humanitarna utrka skijaških legendi “dm Zagreb Ski Legends” održava se i ove godine nakon ženskog slaloma u 16.30 sati.

Iako organizatori spremaju niz slavljeničkih iznenađenja za gledatelje cijene karata za jubilarno izdanje sljemenskih utrka ostale su nepromijenjene.

Ulaznice za žensku utrku dostupne su po cijeni od 60 kuna za odrasle, dok cijena ulaznice za djecu od 7 do 15 godina iznosi 25 kuna. Cijene ulaznica za mušku utrku iznose 100 kuna za odrasle i 40 kuna za djecu. Cijena paketa ulaznica za obje utrke za odrasle iznosi svega 120 kuna, a za djecu od 7 do 15 godina 50 kuna. Za djecu do sedam godina u pratnji roditelja ulaz je besplatan za oba dana.

Kupnjom ulaznica uz atraktivne utrke ženskog i muškog slaloma uz nastup najboljih svjetskih slalomašica i slalomaša na Sljemenu, gledateljima je u cijeni svih vrsta ulaznica uključen prijevoz, koncerti domaćih izvođača na Krumpirištu, poklon svakom gledatelju – hrvatska navijačka zastavica, zabavne i nagradne igre sponzora, te ponovno besplatna hrana i piće po čemu je Sljeme jedinstveno u svijetu.

Više detalja o utrci potražite ovdje: http://www.vipsnowqueentrophy.com/hrKLINFO klub - top 5
1.) Bicikliranje
2.) Nina Kraljić - The Voice
3.) Grupa Vatra
4.) Prozirna Lili - knjiga
5.) www.dobreigre.com
KLINFO klub - Ispeci pa reci
KLINFO klub - video tjedna